Home > Overig nieuws > Prowise naar Las Vegas

Prowise naar Las Vegas

Delen

Prowise, leverancier van onderwijsaccessoires, neemt vanaf 5 januari 2022 deel aan de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. “De zeventig meest innovatieve start-ups en scale-ups van Nederlandse bodem presenteren zich gedurende vier dagen aan ruim 170.000 bedrijven en investeerders uit zo’n honderdzestig landen”, aldus een woordvoeder.

Prowise volgt samen met andere Nederlandse deelnemers een trainingsprogramma van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het bedrijf uit Budel stelt in Las Vegas het nieuwste digibord voor aan het grote publiek. “Het Prowise Touchscreen Ten koppelt als enige digibord wereldwijd de allerstrengste privacy- en cyberveiligheidscertificeringen aan een geïntegreerde oplossing voor thuisonderwijs en bewegend leren.”

MOVE is volgens Prowise ‘een unieke oplossing op de markt’. “De eerste die Intel RealSense-technologie integreert om een compleet andere, op gebaren gebaseerde leerervaring van hoge kwaliteit te creëren om de leerresultaten voor alle studenten te verbeteren, ongeacht hun leerstijl’, is te lezen in deze case study van Intel.”

“De COVID-19-pandemie heeft leren op afstand definitief op de kaart gezet”, vervolgt de woordvoerder. “Het Prowise Touchscreen Ten voorziet in een volledige en veilige oplossing zodat het onderwijs altijd kan doorgaan. De webcamfunctionaliteit van de MOVE-camera en installeerbare apps als Teams, Meet, Skype en Zoom zorgen er samen met de in het touchscreen verwerkte 2.1 Dolby Audio-soundbar en 6 wide area microfoons voor dat leerlingen altijd onderwijs kunnen volgen, zonder extra investeringen vanuit de school. Hierdoor is de continuïteit van het onderwijs altijd gegarandeerd.”

www.prowise.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand