Domotex van de baan

Totaal verrassend is het niet, natuurlijk. De Domotex is voorlopig van de baan. De organisatie maakt bekend de beurs door te schuiven naar een later moment. De reden kennen we allemaal.

De internationale vloerenbeurs stond op de rol voor 13 tot en met 16 januari 2022. “We hebben tot het eind toe gevochten om de beurs door te laten gaan”, aldus Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex. “Maar deze beurs wordt bijzonder getroffen door de huidige pandemie omdat het merendeel van de exposanten en bezoekers uit het buitenland afkomstig is. Gegeven de huidige situatie is niet te verwachten dat de internationale situatie in januari alweer genormaliseerd is.”

De beursorganisatie richt zich nu op een later moment in 2022. Details worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

www.domotex.de