Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > De Projectinrichter verhuist

,

De Projectinrichter verhuist

Delen

De Projectinrichter gaat verhuizen. Het bedrijf verlaat het huidige pand in Purmerend. “Na 18 jaar Purmerend zijn we klaar voor een nieuw hoofdstuk in Oostzaan, aan de ring A10, vlakbij Amsterdam”, aldus een woordvoerder.

“Het nieuwe ‘WorkLife Center’ wordt ons inspiratiecentrum – onze ‘hub’ – voor de regio Amsterdam; met focus op de mens, inrichting en technologie. Een plek om te inspireren, maar met het doel te ontmoeten, werken en verbinden.”

Per 17 december is het WorkLife Center van de onderneming te vinden op het volgende adres: Skoon 56, 1511 HV te Oostzaan. Overigens heeft het bedrijf ook vestigingen in Rotterdam en Bergeijk.

Luuk Gielen, Partner voor de vestiging Amsterdam is blij met de nieuwe locatie: “We zitten nu vlakbij Amsterdam en zijn centraler gelegen dan in Purmerend. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie ons ook meteen een kans om de inrichting volledig aan te passen naar de wensen van de medewerkers en biedt het daarnaast een inspiratieplek voor onze klanten.”

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair aangevuld met een breed assortiment projectstoffering, dat mede via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers.

www.deprojectinrichter.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie