Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuw inrichtingsconcept van Vepa

,

Nieuw inrichtingsconcept van Vepa

Delen

Uit tal van onderzoeken blijkt dat hybride werken een blijvertje is. Niet vreemd dus, dat fabrikanten nieuwe concepten ontwikkelen die tegemoet komen aan de veranderende werkbehoefte op kantoor. Zo introduceert Vepa het nieuwe concept Patchwork.

“Patchwork biedt voor het huidige hybride kantoorwerk de mogelijkheid je even terug te trekken voor een videocall, in rust te overleggen of geconcentreerd te werken”, meldt de Nederlandse fabrikant over de nieuwe productlijn. “Daarbij hoort natuurlijk ook een pantry voor een kopje koffie of thee. In hoeverre je je afsluit bepaal je zelf door opzetwanden of daken toe te voegen.”

Patchwork is volgens Vepa ideaal voor in een wat grotere ruimte, zoals in een ontvangstruimte of aula. “De mogelijkheden zijn eindeloos en om het een beetje overzichtelijk te maken hebben we vijf verschillende configuraties samengesteld die je los – of bij elkaar – in iedere omgeving kunt plaatsen.”

Iedere opstelling begint met 90 centimeter hoge houten wanden die eenvoudig in elkaar te klikken zijn. “Op deze wandjes kun je akoestische panelen plaatsten van 40 of 60 centimeter hoog. Deze akoestische panelen zijn gevuld met Re-felt. Gemaakt van restmateriaal uit onze stoffeerderij en daardoor lekker duurzaam. Om het geheel besloten en huiselijk te maken kun je er een dakje opzetten.”

Met Patchwork zijn verschillende configuraties te maken, die passen bij hybride vormen van kantoorwerk. Het gaat daarbij onder meer om een ’treinzit’, een concentratieplek, een overlegplek een duowerkplek en een pantry.


www.vepa.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie