Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Beurskrant Design District van Inside Information

, ,

Beurskrant Design District van Inside Information

Delen

Deze week – van 3 tot en met 5 november – vindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de beurs Design District plaats. Inside Information verzorgt de officiële beurskrant van Design District 2021.

In nauwe samenwerking met de organisatie van de beurs, Puur Design Producties, is een speciale editie van 32 pagina’s gemaakt. Deze krant op weekendformaat is inmiddels van de persen gerold. de krant bevat allerlei nieuws en achtergrondverhalen over Design District, maar ook over actuele marktonderwerpen.

De lezer mag onder andere interviews met de organisatie van de beurs en met diverse deelnemers en bezoekers verwachten. Daarnaast biedt de krant een handige en overzichtelijke plattegrond met alle deelnemende bedrijven en organisaties. Een overzicht van het nevenprogramma completeert de beursinformatie. De luxe uitgevoerde beurskrant bevat bovendien een aantal artikelen over actuele onderwerpen als hybride werken, interieur & beleving en duurzaamheid. Handige beursinfo én leerzaam dus.

www.designdistrict.nl

Klil hier om de beurskrant digitaal te bekijken.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand