Home > Branche > Nieuws > MaDox Groep overgenomen door Delo

,

MaDox Groep overgenomen door Delo

Delen

Het Udense bedrijf Delo, specialist op het gebied van kantoormachines en documentoplossingen, kantoorartikelen, -inrichting en koffie, neemt de aandelen van MaDox Groep over.

MaDox Groep adviseert en faciliteert organisaties met hardware en software, zodat documenten altijd op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar zijn. De activiteiten van MaDox Groep zullen zelfstandig onder de naam MaDox Groep worden voortgezet, maar wel worden geïntegreerd bij Delo in Uden.

De uitbreiding van Delo past bij de ambitie van het Udense bedrijf. “We willen op het gebied van documentoplossingen meer kunnen betekenen voor klanten, die van ons verwachten dat we ze steeds verder ontzorgen bij een efficiëntere documentenstroom”, aldus Haro den Tuinder, directeur van Delo. Voor de relaties van MaDox Groep verandert nagenoeg niets, de levering van producten en diensten blijft op gelijke wijze doorlopen. Aanvullend krijgen relaties na deze overname toegang tot een nog uitgebreider pakket op facilitair vlak. Zo kan Delo alle kantoorbehoeften faciliteren als totaalleverancier. “Een veelgehoorde behoefte in de huidige markt en ook bij onze klanten”, aldus voormalig MaDox Groep eigenaar Ferry Schelvis.

www.delo.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie