Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Actuele lezingen tijdens Design District

, , ,

Actuele lezingen tijdens Design District

Delen

Design District presenteert ook tijdens deze herfsteditie een interessant lezingenprogramma. Zo houden onder andere FMN en BNI lezingen, net als twee docenten van kennisplatform en opleidingsinstituut Office Academy: Kitty de Groot en Erick Wuestman.

Opgeven voor of interesse in de lezingen van Erick Wuestman en/of Kitty de Groot? Mail via [email protected]. Geef daarbij aan naar welke lezing uw voorkeur uitgaat of welke vragen u heeft over dit onderwerp.

Creativiteit & Vitaliteit
Kitty de Groot is designjournalist bij Inside information en is al jaren actief binnen het vakgebied ontwerp, interieurarchitectuur en innovatie. Ook is ze als interieurdocent verbonden aan onder andere Office Academy. Ze houdt op woensdag 3 november van 13.30-14.30 uur een lezing met als titel ‘Creativiteit & Vitaliteit’. Hoe maak je creativiteit en vitaliteit inspirerend, visieversterkend en verbindend? En welke rol kunnen ‘groen’, ‘de natuur’ en ‘biophilic design’ hierin spelen?

Circulariteit & Duurzaamheid
Erick Wuestman is net als Kitty de Groot verbonden aan Office Academy, dat deel uitmaakt van het kennisplatform Inside Information. Wuestman houdt op woensdag 3 november (15.00-16.00 uur) een lezing over circulariteit en duurzaamheid. De bevlogen Erick Wuestman startte zijn werkzame leven als interieurarchitect. Hij werd al snel de kantoorinnovatie ingezogen. Door het creëren van vernieuwende huisvestingsconcepten voor bedrijven, onderwijs en overheid raakte hij gespecialiseerd in ‘het nieuwe werken en leren’. Na een opleiding tot ‘value engineer’ bewoog zijn expertise zich steeds meer naar het faciliteren van organisatieontwikkeling en transitie. Eind 2012 richtte hij de Stichting Circulaire Economie op en sindsdien houdt hij zich bezig met het vormgeven van concrete oplossingen voor de grondstoffenschaarste en verspilling.

Cultuur & Identiteit
Opnieuw Kitty de Groot behandelt een dag later het thema ‘Cultuur & Identiteit’. Cultuur en het interieur vormen elkaar. Maar hoe daaraan richting te geven? Wat maakt dat mensen zich op werk thuis voelen en trots zijn op hun werkomgeving? Hoe kruip je in de huid van je klant? Kitty de Groot geeft antwoord op deze vragen tijdens haar lezing op donderdag 4 november van 13.30-14.30 uur.  Kitty de Groot is al jaren praktiserend, strategisch, docerend en ondernemend actief binnen de interieurarchitectuur. Zij heeft vele artikelen en het boek #Nieuwe Werkvormen geschreven over de wisselwerking tussen cultuur en interieur en hoe deze elkaar beïnvloeden. Ze heeft vele aansprekende projecten bezocht en bij diverse projecten geadviseerd. De meest aansprekende projecten toont zij in haar lezing.

Bekijk hier het volledige lezingenprogramma:
https://designdistrict.nl/programmas/

Opgave en informatie
Opgeven voor of interesse in de lezingen van Erick Wuestman en/of Kitty de Groot? Mail via [email protected]. Geef daarbij aan naar welke lezing uw voorkeur uitgaat of welke vragen u heeft over dit onderwerp.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie