Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Inside Information maakt Beurskrant Design District

, ,

Inside Information maakt Beurskrant Design District

Delen

Inside Information verzorgt de officiële beurskrant van Design District 2021. In nauwe samenwerking met de organisatie van de beurs, Puur Design Producties, is een speciale editie van 32 pagina’s gemaakt. Deze krant op weekendformaat verschijnt circa een week voor de beurs en bevat allerlei nieuws en achtergrondverhalen over Design District, maar ook over actuele marktonderwerpen.

Beursnieuws en actuele onderwerpen
De lezer mag onder andere interviews met de organisatie van de beurs en met diverse deelnemers en bezoekers verwachten. Daarnaast biedt de krant een handige en overzichtelijke plattegrond met alle deelnemende bedrijven en organisaties. Een overzicht van het nevenprogramma completeert de beursinformatie. De luxe uitgevoerde beurskrant bevat bovendien een aantal artikelen over actuele onderwerpen als hybride werken, interieur & beleving en duurzaamheid. Handige beursinfo én leerzaam dus.

Wilt u een exemplaar van de krant ontvangen? Kom dan naar stand M01 tijdens Design District en u kunt een gratis exemplaar meenemen. Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken, dan sturen we u graag een digitaal doorbladerbare versie.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie