Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Informatiesessie over Orgatec Tokyo

,

Informatiesessie over Orgatec Tokyo

Delen

In samenwerking met Koelnmesse organiseert Vision Expo op vrijdag 22 Oktober vanaf 13.00 uur een informatiemiddag over de nieuwe beurs Orgatec Tokyo en over de komende Orgatec 2022 in Keulen. Plaats van handeling: het kantoor van Vision Expo in IJsselstein.

Orgatrec Tokyo is de eerste speciale vakbeurs voor home-office en kantoorindustrie in Japan en is gebaseerd op de Orgatec in Keulen. Deze eerste beurs zal plaats vinden van 26 – 28 April 2022 in Tokyo, Japan in het Tokyio Big Sight complex. De beurs is een samenwerking tussen Koelnmesse en Japan Office Institutional Furniture Association (JOIFA). “Met deze samenwerking streven we ernaar een informatie- en communicatieplatform te zijn voor de industrie in de Azië-Pacific-markt”, aldus een woordvoerder.

“Er is een grote vraag naar hoogwaardige beurzen voor de kantoorindustrie in Azië-Pacific regio. Deze regio is de grootste regio wereldwijd voor kantoormeubelen. Voor de pandemie was dit goed voor 36 procent van de markt. Nu ondergaat deze markt een verandering: van traditioneel naar veelzijdig. Door de grote veranderingen passen de huidige bedrijven
hun kantooropstellingen aan naar veelzijdige toepassingen zoals meer flexibele co-arbeidsplaatsen en meer thuis-kantoor oplossingen.”

Het programma voor vrijdag 22 oktober is:

13.00 – 13.30    Ontvangst met Japanse Sushi lunch

13.30 – 14.00    Introductie ORGATEC TOKYO
Aylin Ojeda Garcia – Global Brand Manager Koelnmesse

14.00 – 14.15    De markt in Japan

14.15 – 14.30    Pauze

14.30 – 15.00    Deelname mogelijkheden door Dick Spierenburg

15.00 – 15.15    Do’s en don’ts op de Japanse markt.

15.15 – 15.30    Reisadvies Japan

15.30 – 15.45    Vooruit blik op Orgatec 2022
Thomas Postert – Director of Orgatec
15.45                   Vragen en afsluitende borrel

 

U kunt zich nog aanmelden door een mail te sturen naar: r.schotema@koelnnmesse.nl met uw naam, bedrijfsnaam, en mobiele nummer.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie