Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District komt rap naderbij

,

Design District komt rap naderbij

Delen

Design District staat op stapel. Van 3 tot en met 5 november wordt het prominente vakevenement op het gebied van interieurdesign weer gehouden. Plaats van handeling: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op een beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter zullen honderdvijftig interieurmerken hun producten laten zien.

Gratis naar de beurs?
https://tickets.designdistrict.nl/free/INSIDEINFORMATION

Tijdens de beurs – die dit jaar eenmalig in het najaar gehouden wordt – zal begin november van alles te beleven zijn. Verwacht in de eerste plaats inspirerende stands van de speciaal geselecteerde interieurbedrijven. Bezoekers worden getrakteerd op designinnovaties op het gebied van meubilair, verlichting, textiel, vloeren en wat al niet.

Design District is overigens meer dan een beurs. Er zijn bijvoorbeeld ook exposities van designacademies en jonge ontwerpers. Bovendien zijn er lezingen van onder meer de bni, FMN en Office Academy. De beurs biedt de bezoeker de gelegenheid om zich geheel onder te dompelen in alles wat de wereld van design en interieur anno 2021 te bieden heeft. Het evenement wordt als jaren beschouwd als hét vakevenement op het gebied van interieurdesign in ons land.

De beursorganisatie spreekt de verwachting uit dat er van 3 tot en met 5 november om en nabij de 7.000 bezoekers komen op de beurs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Men is overigens ook al druk met het voorbereiden van de volgende editie, die relatief snel op het programma staat. “Vanaf 2022 keren we terug naar de gebruikelijk plek in de agenda: van 8 tot en met 10 juni 2022”, aldus het organiserende Puur Design Producties.

Ter gelegenheid van Design District verschijnt een speciale beurskrant, gemaakt door de redactie van Inside Information.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie