Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > SV heeft nieuwe leiding

, ,

SV heeft nieuwe leiding

Delen

Groot nieuws van SV. De Rotterdamse inrichter heeft een nieuwe leiding. Oprichter Leo Schouten – jarenlang het gezicht van SV – heeft de onderneming overgedaan aan Patrick Schelvis en Richard van Meggelen.

De nieuwe eigenaren hebben al een ruime ervaring bij SV. Schelvis is al 26 jaar verbonden aan de onderneming en Van Meggelen al 16 jaar. Zij staan voor ‘een verfrissende open visie op de toekomst’. “De verrassende merken, de passie en aandacht voor u en uw projecten blijven, de manier waarop past volledig bij deze tijd van de ‘nieuwe economie’ en behoefte aan visie, persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en daadkracht.”

“Met respect voor het ‘oude’ zijn we met heel veel plezier en energie aan het bouwen aan het nieuwe SV”, vervolgen zij. Dit doen zij samen met een professioneel team van collega’s met elk hun specialisme heeft zin in nieuwe uitdagingen en projecten. “Met reeds 43 jaar ervaring, volop energie en onze passie voor projectinrichting mag u wat van ons verwachten.”

SV is van 3 tot en met 5 november aanwezig op de beurs design District in Rotterdam. “We kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten en ons enthousiasme over het nieuwe SV met je te delen.” Het bedrijf is te vinden op stand V78 hal 3.

www.sv.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand