Home > Productnieuws > Verlichting > LightRec Gouden Bakkie Awards 2020 uitgereikt

LightRec Gouden Bakkie Awards 2020 uitgereikt

Delen

Maar liefst vijf organisaties hebben tijdens de derde Nationale Recycleweek een LightRec Gouden Bakkie Award ontvangen voor het succesvol inzamelen van lampen en armaturen voor recycling.

GRB Verlichtingsonderhoud en Hortilux Schréder (groeilichtoplossingen voor de internationale glastuinbouw) zamelden de meeste lampen in. Van Gelder Verkeerstechniek (openbare verlichting) en tuincentra GroenRijk en Intratuin kregen de Award voor hun organisatorisch hoogwaardige inzameling en krachtige ondersteunende communicatie.

De Gouden Bakkie Award wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven en/of gemeenten die zich op het gebied van inzameling van lampen en armaturen positief (hebben) onderscheiden. Het daadwerkelijk ingezamelde gewicht aan lampen en armaturen kan daarvoor een indicatie zijn, maar ook een langjarige vlekkeloze executie van de inzameling, dan wel het actief ondersteunen van LightRec- en Stichting OPEN, de producentenorganisatie achter de Wecyclecampagnes en -inleverpunten, kunnen aanleiding zijn voor een Gouden Bakkie Award.

Gied van Hoorn, directeur van de Stichting LightRec die de Gouden Bakkie Awards mogelijk maakt zegt in een korte toelichting: “Dit jaar reiken we maar liefst vijf Bakkie Awards uit. Dat gegeven alleen al onderstreept met welk commitment en enthousiasme onze partners hun inzamelinspanningen organiseren en communiceren richting bedrijfsleven en consumenten. Zij zijn een voorbeeld voor andere bedrijven die zo hopelijk gemotiveerd worden om extra stappen te zetten gericht op onze inzameldoelstellingen en bij te dragen aan een meer circulaire economie. Uitgangspunt van onze inspanningen is  inzameling bij een van de ruim 13.000 inzamelpunten in Nederland, verantwoorde recycling via gecertificeerde recyclingbedrijven en uiteindelijk ook het herwinnen van waardevolle grondstoffen”


www.lightrec.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie