Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuw inspiratieboek Casala

, ,

Nieuw inspiratieboek Casala

Delen

Casala presenteert een nieuw inspiratieboek met een uitgebreide inkijk in de collectie kwalitatief hoogwaardig projectmeubilair. In het 150 pagina’s tellende naslagwerk komen naast de bekende, succesvolle Casala-modellen ook de nieuwste producten aan bod. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan Casala’s rijke historie, circulaire activiteiten en gebruikte materialen & finishes.

Het inspiratieboek is zowel in hard copy als download via de website verkrijgbaar. Sales Director Frank van der Winkel zegt hierover: “In de tijd dat er veel online gebeurt, vinden wij een gedrukt inspiratieboek nog steeds van toegevoegde waarde. Het geeft immers in één overzichtelijk document een actueel overzicht van de complete Casala-collectie en toepassingen in de praktijk. Hiermee geven wij professionals nieuwe inzichten voor de toepassing van Casala projectmeubilair in hun concepten en projecten.”

“Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit”, meldt het bedrijf over de eigen identiteit. “‘Design linked to Functionality’ is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.”

https://www.casala.com/nl/inspiratieboek/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand