Home > Branche > Nieuws > Dataflex Duurzaamheidsrapport 2020 online

Dataflex Duurzaamheidsrapport 2020 online

Delen

Nieuws van Dataflex. De specialist op het gebied van werkplekaccessoires heeft het Duurzaamheidsrapport over 2020 gereed. Het rapport is online te raadplegen.

“In 2020 werd de ‘Flex’ in Dataflex tot nieuwe limieten opgerekt”, aldus een woordvoerder over de inhoud van het rapport. “Door de COVID-19-pandemie waren we genoodzaakt snel op uitdagende situaties te reageren. We moesten snelle beslissingen nemen om in het belang van al onze stakeholders te kunnen handelen. Met de inzichten die we vorig jaar hebben opgedaan, zullen we vorm geven aan de manier waarop we in de toekomst gaan werken.”

“In dit rapport delen we niet alleen onze hoogtepunten van 2020, onze duurzaamheidsdoelstellingen en onze vooruitgang, maar hopen we ook andere bedrijven te inspireren om in actie te komen. 2020 Was voor niemand een gemakkelijk jaar. Tijd voor ons om terug te kijken, wat optimisme te delen en trots te zijn op wat we hebben bereikt.”

https://www.dataflex-int.com/media/files/brochures/Sustainability-report-2020-NL.pdf?mc_cid=aa2fa5c363&mc_eid=9efee3b9c9

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie