Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Al veel exposanten aangemeld voor IMM

,

Al veel exposanten aangemeld voor IMM

Delen

Toegegeven: het duurt nog even voordat de IMM Cologne gehouden wordt. De Keulse meubelbeurs staat op de rol voor 17 tot en met 23 januari 2022. Maar de organisatie geeft alvast een inkijkje in het aantal aanmeldingen voor het evenement.

De organisatie van de IMM is opgetogen over het animo voor de beurs. Op dit moment hebben al veel bedrijven aangegeven (eindelijk weer) te exposeren op de IMM. Het betreft volgens de organisatie onder (veel) meer COR, Schramm, Bielefelder Werkstätten,

Kettnaker, Flexform, Minotti, Edra, Prostoria, Brühl, Leolux, Classicon, Lema, Girsberger, TEAM 7, Janua, FreiFrau, Papadatos, Artisan, Tribu, Thonet, Antonio Lupi, MDF, LaPalma, Schönbuch, Fermob, EMU, Jan Kath, Gloster, Eva Solo, JAB ANSTOETZ, Montis, Zieta, Calligaris, Decker, Voglauer, Paidi, Schöner Wohnen, Kare Design, Rudolf & Sohn, Anrei, Polipol, Koinor, Ponsel, Hartmann, Hjort Knudsen, Ekornes/Stressless, Gwinner, Venjakob, Theca, Mobliberica, Aresenale, Albrecht Jung, Geberit, Hera, Project Floors, Dallmer, Biffar, Basalte, Kesseböhmer, Auping, Dormiente, Emma, Metzeler Schaum, Schlaraffia, Actona, Gautier, Hasena, Maja Werke, Wiemann Möbel, Aquinos en Furninova.

Overigens is de IMM meer dan alleen de fysieke beurs. De beurs is slechts één van de onderdelen van het nieuwe concept IMM Cologne 365. Dit concept bestaat naast de beurs uit een online publicatie en een digitaal platform waarop gedurende het gehele jaar nieuws over de meubelsector te vinden is. “Een vakbeurs moet zich ontwikkelen op basis van de tendensen in de markt”, zegt een woordvoerder over de keuze om via meerdere kanalen – en hybride – te gaan opereren.

www.imm-cologne.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand