Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vitra opent Circle Store

, ,

Vitra opent Circle Store

Delen

Op donderdag 9 september 2021 opent de eerste Vitra Circle Store in Nederland officieel haar deuren. De Circle Store verkoopt gebruikte artikelen uit tentoonstellingen, beurzen en showroompresentaties.

Naast klassieke stukken, omvat het assortiment producten van hedendaagse designers uit de Vitra-collectie, waaronder sofa’s, accessoires en bureaustoelen voor thuis. Door het openen van de Vitra Circle Store Nederland wil Vitra meer aandacht voor bewuste consumptie, duurzaamheid en het belang van het origineel ontwerp onderstrepen.

De Circle Store is gevestigd in een monumentaal pand op het HEMbrugterrein in Zaandam. In de Circle Store worden de objecten gerestaureerd en gereinigd voor de designstukken weer in de Circle Store worden aangeboden. “De opgeknapte objecten krijgen bovendien een hernieuwde garantie van 2 jaar en worden tegen interessante prijzen aangeboden”, aldus een woordvoerder.

De opening Vitra Circle Store aan de Affuitenhal 10 in Zaandam vindt plaats op donderdag 9 september. “Vanaf 10 september 2021 zijn we iedere vrijdag geopend van 09.00 – 17.00 uur. Vanaf 1 oktober zijn we ook op zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur.”

www.vitra.com/nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie