Home > Branche > Nieuws > Essent kiest weer Facilicom

,

Essent kiest weer Facilicom

Delen

Facilicom Solutions verzorgt ook na 1 juli de facilitaire dienstverlening voor energieleverancier Essent. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De afgelopen 5 jaar werden de facilitaire diensten in de panden van Essent al verzorgd door Facilicom. De samenwerking tussen beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een business partnership waarbij traditionele rollen van opdrachtgever-opdrachtnemer verdwijnen.

“Met ingang van 1 juli worden we de IFM-leverancier van Essent” vertelt Willem-Jan Konings, operational manager Facilicom Solutions. “Dat wil zeggen dat we alle facilitaire diensten van management tot uitvoering gaan verzorgen om op die wijze bij te dragen aan de ambities van Essent. Facilicom is feitelijk de enige partij in Nederland die deze vorm van dienstverlening ook op deze wijze kan verzorgen omdat wij alle primaire facilitaire taken in eigen huis hebben, zoals schoonmaak, beveiliging, catering, technisch onderhoud en facility management. Dat maakt Facilicom dan ook uniek in de facilitaire markt.”

www.facilicom.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie