Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Orgatec 2022 staat in de steigers

,

Orgatec 2022 staat in de steigers

Delen

Natuurlijk: het duurt nog even. Maar de organisatie van de internationale beurs voor projectmeubilair Orgatec is al druk bezig met het evenement. “We draaien op volle toeren met de voorbereidingen voor een succesvolle beurs in 2022.”

Zoals bekend kon Orgatec 2020 niet doorgaan. Dat maakt de 2022-editie van de Keulse beurs alleen maar interessanter. Temeer daar in de tussentijd natuurlijk nogal wat gebeurd is – ook met betrekking tot de wijze waarop kantoren ingericht en gebruikt worden. “De werkomgeving zal niet meer hetzelfde zijn als voor de pandemie”, aldus een woordvoerder. “Welke mogelijkheden en risico’s de nieuwe manier van werken inhoudt, kunnen bezoekers ervaren op Orgatec 2022.”

Het thema van Orgatec 2022 luidt ‘New Visions of Work’. Op de beurs is volgens de woordvoerder is breed programma te verwachten, met naast ‘gewoon’ projectmeubilair ook allerlei flexibele ruimte-in-ruimte-oplossingen alsmede tal van technologische innovaties die te verwachten zijn in de werkomgeving van morgen. Speciale aandacht is er natuurlijk voor de wijze waarop hybride omgevingen ingericht kunnen worden.

Exposanten kunnen zich registreren op de nieuwe website van de Orgatec.

www.orgatec.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie