Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > OCCO presenteert vijf ontwerpers tijdens GLUE

OCCO presenteert vijf ontwerpers tijdens GLUE

Delen

Het van oorsprong Estlandse OCCO opent tijdens het Amsterdamse designfestival GLUE – van 16 tot en met 19 september – haar showroom aan de Sarphatikade 14 in Amsterdam. Het bedrijf presenteert een vijftal ontwerpers.

De nieuwe showroom, die door Casper Schwarz is ontworpen, doet dienst als een van de vijftien GLUE-hubs. Schwarz verzorgt een lezing over zijn concept ‘Habitoor’.
Eén van de vijf ontwerpers die werk presenteert bij OCCO is Kitty de Groot van Studio VIX. “Ik wil graag inspirerende interacties teweegbrengen tussen mensen en mijn product- en interieurontwerpen”, zegt ze. “Ontwerpen met een uniek karakter, gericht op het opwekken van fijne, betekenisvolle momenten. De natuur is mijn inspiratiebron, die ik graag behoud.”

De Groot zal tevens een lezing verzorgen onder de titel ‘Creativiteit & innovatie, hoe stimuleer je dat?’. Aan de hand van spraakmakende interieurvoorbeelden, gesprekken met vele experts, wetenschappelijke onderzoeken en experimenten, geeft De Groot – interieur journalist, auteur, onderzoeker, docent en ontwerper – een heldere weergave van wat maakt ons creatiever en hoe dit te stimuleren vanuit het interieur.

Verder zijn bij OCCO de producten te zien van Marieke van Heck, Studio Sarah Anne Rootert, de Duitse Lara Klingenberg en Edith Winkler van W-Architectuurstudio.

https://glue.amsterdam/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand