Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > Egbert Roozen voorzitter van Koninklijke VHG

,

Egbert Roozen voorzitter van Koninklijke VHG

Delen

De Ledenraad van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) heeft op 13 juli jongstleden Egbert Roozen unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Rien van der Spek op, die de afgelopen 8 jaar het voorzitterschap van de branchevereniging heeft bekleed.

Roozen, die sinds 2009 directeur van de branchevereniging is, is blij met zijn benoeming. “Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld om deze eervolle taak voor de vereniging te mogen gaan uitvoeren”, aldus de nieuwe voorzitter. “Mijn dank gaat uit naar Rien van der Spek voor zijn tomeloze inzet voor de Koninklijke VHG en unieke wijze waarop wij samen het tandem voorzitter-directeur gedurende zijn voorzitterschap hebben mogen vormen. Koninklijke VHG is een prachtige vereniging met ruim duizend topondernemers in het groen. Bedrijven die sterk zijn in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen, openbaar groen en levende gebouwen en in het boomspecialisme. Hun werk is de laatste jaren steeds meer aan belang aan het groeien vanwege de groene oplossingen die geboden worden binnen thema’s als klimaat, biodiversiteit en gezondheid van mensen. Ik heb de afgelopen periode veel mogen doen aan het op de maatschappelijke agenda zetten van hun kennis en kunde op dit gebied. In mijn rol als voorzitter wil ik graag onze leden hierbij nog meer op de voorgrond plaatsen.”

Koninklijke VHG is volgens Roozen een thuis voor de professionele ondernemers in het groen, waar men elkaar ontmoet, inspireert, kennis deelt en samenwerkt aan een sterke branche. “Dat bouw ik graag, samen met onze leden en de medewerkers van het verenigingsbureau, verder uit. Ik hoop daarmee de aantrekkingskracht van wat we doen als vereniging te vergroten, zodat nog meer ondernemers overtuigd raken van het belang van onze branchevereniging en wat zij er in dagelijkse praktijk zelf aan kunnen hebben. In die zin wil ik als voorzitter graag verbinden, samen optrekken en Koninklijke VHG iets van ons samen laten zijn.”

www.vhg.org

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie