Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Balsan opent nieuwe showroom bij partner DB2

,

Balsan opent nieuwe showroom bij partner DB2

Delen

Met ingang van 1 juli opent Balsan, een bekende Franse producent van textiele vloerbedekking, een permanente showroom in Nederland samen met haar partner DB2. In Eindhoven creëerde Balsan samen met DB2 een plek waar de creativiteit van de vloeren spat.

Architecten, designers en eindgebruikers kunnen zich laten inspireren op het hele spectrum van vloerafwerking. “Balsan biedt een compleet en hoogwaardig tapijtprogramma met circa tweeduizend producten”, aldus een woordvoerder van DB2. “Een sterk assortiment in kamerbreed en tegels, met als specialiteiten installaties in kantoren en de hospitality-sector.”

“Balsan is als tapijtfabrikant al vele jaren een betrouwbare partner op de markt. In Nederland wordt Balsan op de projectmarkt vertegenwoordigd door haar agenten Me-Floors en Db2. Beide agenten hebben een lange staat van dienst en bedienen samen geografisch verdeeld de Nederlandse markt.” Me Floors bedient de klanten boven de A12, en DB2 onder deze geografishe grens.

“Balsan is een groene producent die zich specialist mag noemen in de segmenten office en hospitality. De inspanningen van zowel Me Floors als DB2 sluiten naadloos aan bij de ambities van Balsan.”

In de nieuwe showroom kunnen architecten, designers en eindgebruikers de producten van Balsan in real time ervaren. “De producten van Balsan bieden hoogwaardige functionele en  esthetische oplossingen voor elk interieur. Aangezien de productontwikkeling van Balsan onder andere wordt bepaald door de behoeften van architecten en designers, is de servicegerichte showroom ook een ruimte voor professionele uitwisseling. Het is een plek om een kopje koffie te pakken met gelijkgestemde creatieven of om te gebruiken als tijdelijke werkruimte.”

www.balsan.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie