Home > Overig nieuws > ‘Waardegedreven FM-organisatie’ centraal tijdens FMN-congres

‘Waardegedreven FM-organisatie’ centraal tijdens FMN-congres

Delen

Op donderdag 16 september organiseert FMN het ‘FMN Nationaal Waardecreatie Congres: de waardegedreven FM-organisatie’. “Op dit fysieke congres leert de FM-professional alles over de waardegedreven FM-organisatie: een aanpak die leidt tot groei en waardecreatie door een andere benadering van de werkomgeving”, aldus FMN.

“FM-organisaties hebben veelal een traditionele benadering waarbij zij zichzelf de vraag stellen wat er niet werkt en vervolgens hoe ze dat probleem moeten oplossen”, stelt de woordvoerder. “Ze stellen het beheer van diensten en de werkomgeving daarbij centraal. De waardegedreven FM-organisatie sluit echter aan bij de betekenis van de organisatie en draagt zo bij aan het succes van organisaties.”

Tijdens het FMN Nationaal Waardecreatie Congres leren FM-professionals wat een waardegedreven FM-organisatie inhoudt en hoe zij de werkomgeving als kritische succesfactor kunnen benaderen. “Zij krijgen een andere kijk op de echte waarde voor mens, organisatie en maatschappij en weten na het congres hoe zij de werkomgeving als katalysator voor groei en waardecreatie kunnen inzetten.”

De dag zal bestaan uit workshops die de deelnemers op basis van hun interesses uitkiezen. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een borrel. Informatie over het programma en de sprekers is binnenkort te lezen op de website van FMN. Kosten van deelname bedragen 175 euro excl. btw voor FMN-leden; niet-leden betalen 250 euro excl. btw. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

www.fmn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand