Home > Branche > Nieuws > Jolijn Valk nieuwe voorzitter BNA

,

Jolijn Valk nieuwe voorzitter BNA

Delen

De BNA-ledenraad heeft met ruime meerderheid Jolijn Valk als nieuwe voorzitter gekozen. Valk werd verkozen boven Joris Deur, die zich ook kandideerde.

Hiermee komt een eind aan een intensieve procedure, waarbij de ledenraad uiteindelijk kon kiezen uit twee kandidaten. Valk is voorzitter voor een periode van 2 jaar, met een maximale verlenging van nog eens 2 jaar.

Valk zei blij te zijn met haar verkiezing: “Het ging écht ergens over: van diversiteit tot de grote maatschappelijke vragen en hoe we als BNA daaraan werken. Ik kijk uit naar het gesprek met alle leden – van éénpitters tot grote, internationale bureaus – in een tijd dat er veel op het spel staat. Voorzitter zijn is een eer, maar ook een opdracht, die alleen door verbinden en goed samenwerken een succes kan worden. Daar sta ik voor.”

www.bna.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie