Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > BIK-kandidaten slagen

, ,

BIK-kandidaten slagen

Delen

Goed nieuws van Office Academy. Opnieuw kon het opleidingsinstituut afgelopen vrijdag een serie diploma’s uitreiken. Alle vijf examenkandidaten voor de opleiding Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) slaagden.

Froukje Brouwer

De geslaagden van de voorjaarseditie van de BIK zijn Froukje Brouwer (NHL Stenden Hogeschool), Astrid Rouw (Radboud Universiteit), Marinko de Haas (Heutink), Martijn Rietbergen en Floris Lindeman (beiden van Health2Work).

Astrid Rouw

De Basiscursus Inrichtingskunde is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de kantoor- en projectinrichting en het facilitair bedrijf. Cursisten worden opgeleid tot ‘inrichtingskundige’. Zij hebben kennis en inzicht in de breedte van het inrichtingsvak en zijn professionele gesprekspartners.

Marinko de Haas

“Deze cursus is bestemd voor commerciële buiten- en binnendienstmedewerkers van fabrikanten en leveranciers van kantoorinrichtingen”, aldus een woordvoerder. “Ook medewerkers uit het facilitaire bedrijf, of zij die zich bezig gaan houden met de kantoorinrichting binnen hun organisatie, (junior) facility managers en starters in het kantoorinrichtingsvak zullen in hun dagelijkse praktijk de vele voordelen ervaren van de kennis die deze cursus aanreikt.”

Martijn Rietbergen

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand