Home > Branche > Nieuws > Podcast van Interface

, ,

Podcast van Interface

Delen

Interface presenteert een podcast-serie. De podcasts van de vloerenfabrikant gaat – hoe kon het ook anders? – over duurzaamheid.

“De Interface BeNeLux podcast-serie ‘Design met oog voor het klimaat’, gepresenteerd door Sustainability Manager Noord Europa Janneke Leenaars, geeft inspiratie en inzicht in hoe architecten en designers, de vastgoedsector, overheid en eindgebruikers kunnen bijdragen aan het realiseren van het Parijs-akkoord”, aldus het bedrijf. “Vanuit onze ‘Climate Take Back’-missie – het omkeren van de opwarming van de aarde – verkennen we in deze podcast serie samen met experts en koplopers uit het veld vanuit verschillende perspectieven de transitie van de gebouwde omgeving.”

In de podcast-serie wordt volgens Interface licht geworpen op een blinde vlek: ‘Embodied Carbon’. ‘De CO2-reis van producten en materialen”, aldus het bedrijf in een toelichting. “Welke trends zien we? Welke CO2-neutrale of zelfs CO2-negatieve producten en (bouw)materialen zijn er? En hoe kunnen deze oplossingen eraan bijdragen dat de gebouwde omgeving onderdeel wordt van de oplossing? We ontdekken het in deze podcast- serie.

De podcasts zijn hier te beluisteren.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie