Home > Branche > Nieuws > Twee German Brand Awards voor Parador

, ,

Twee German Brand Awards voor Parador

Delen

Feest bij Parador. De vloerenfabrikant sleepte maar liefst twee German Brand Awards in de wacht. De prijzen gingen naar de ‘Online Brand Store’ en de campagne ‘One Ground’.

De German Brand Award van het Institut für Formgebung onderscheidt elk jaar opnieuw bedrijven voor succesvol merkmanagement. Dit jaar werd Parador voor de merk- en productcampagne ‘One Ground’ en voor zijn Parador Online Brand Store tweemaal met deze prestigieuze prijs onderscheiden.

Met ‘One Ground’ heeft Parador afgelopen herfst een internationale campagne gelanceerd, die de merk- en productwerelden van de vloerbedekkingsfabrikant met elkaar verbindt. “Met als hoogtepunt de uitgebreide campagnewebsite www.one-ground.com, waar Parador met video’s, foto’s en reportages het verhaal vertelt van acht unieke locaties die de inspiratie vormden voor deze gelijknamige vloercollectie”, aldus een woordvoerder.

“Met ‘One Ground’ hebben we gekozen voor een nieuwe benadering waarbij we sterke merkcommunicatie verweven met een duurzame ontwerpbenadering. Wij zijn bijzonder trots op de German Brand Award die we kregen voor deze campagne, waarin we de vloer als ultieme metafoor voor begrip, diversiteit en tolerantie huldigen”, vertelt een verheugde Birgit Kunth, hoofd merk, marketing en communicatie bij Parador.

Met de nieuwe Parador Online Brand Store, die in juni 2020 online is gegaan, ontwikkelde de onderneming op www.parador.de een nieuw e-commerce-platform, dat een directe winkelervaring voor de eindklant multi-optioneel combineert met het directe bedrijfssucces van de detailhandel. “E-commerce, advies, service en inspiratie worden in de Parador Online Brand Store door innovatieve toepassingen en tools gecombineerd tot een holistische merkbelevenis. De innovatieve kracht van Parador wordt eens te meer bevestigd door de onderscheiding met een German Brand Award”, aldus Birgit Kunth.

De German Brand Award is de prijs voor succesvol merkmanagement in Duitsland. De German Brand Award kon in 2021 rekenen op een grote internationale bijval met 1134 inzendingen uit zeventien landen.

 

www.parador.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand