Home > Branche > Nieuws > Material District naar 2022

, ,

Material District naar 2022

Delen

MaterialDistrict Utrecht is verplaatst naar naar 5 – 7 april 2022. Dat meldt de organisatie van de materialenbeurs.

Aanleiding om hét inspiratie-evenement voor de (interieur)architect te verplaatsen van 15-17 september 2021 naar het voorjaar van 2022 is dat onze markt meer tijd nodig heeft om het vertrouwen terug te krijgen om weer volop aan evenementen deel te nemen.

“Zolang ik ondernemer ben, is mijn motto: ‘ik doe het goed of ik doe het niet’, aldus Jeroen van Oostveen, directeur van MaterialDistrict. “Helaas zijn op dit moment de omstandigheden nog te onzeker om in september onze exposanten en bezoekers de kwaliteit en ervaring te kunnen garanderen die ze van ons gewend zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop; het is voor ons daarom een logische beslissing om het evenement te verplaatsen naar het voorjaar, de periode waarin MaterialDistrict traditiegetrouw plaatsvindt.”

www.materialdistrict.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand