Home > Branche > Nieuws > Maatwerk Awards uitgereikt

, ,

Maatwerk Awards uitgereikt

Delen

Vorige week werden de zogenoemde Maatwerk Awards uitgereikt door Baars & Bloemhoff, de bekende toeleverancier voor interieurbouwers. Tal van finalisten vielen in de prijzen.

“De beste interieurbouwers en meubelmakers van Nederland werden deze editie digitaal in de schijnwerpers gezet”, aldus een woordvoerder van Baars & Bloemhoff. “Letterlijk; want alle 48 finalisten waren live in de uitzending aanwezig op een enorm LED-scherm. Presentatoren John Faas (business unitmanager Baars & Bloemhoff), Kees Hoogendijk (directeur koninklijke CBM) en side-kick Elwin Jonkers (Solid Surface specialist) maakte er samen met de virtuele toeschouwers een onvergetelijke avond van. De Werkspoorfabriek vormde het imposante decor van de uitreiking.”

Winnaars waren onder meer Hemlock Project- en Winkelinrichting voor het ontwerp van Boekhandel Paagman, Stooff Interior Projects voor het door i29 ontworpen interieur van Felix Merites in Amsterdam, Harryvan Interieurbouw voor het door door EX Interiors ontworpen interieur van Triodos Bank, Van der Plas Meubel en Project voor het door Rijnboutt Architecten ontworpen interieur van the Garage en Van Aanholt Meubelmakerij en Interieurbouw voor het door Moodmakers ontworpen interieur van café Het Bruine Paard.

Smeulders Interieurgroep kreeg een award voor het realiseren van een wooninterieur, het beste maatwerkmeubel werd ontworpen door Metnils Interieur Maatwerk, voor een wandmeubel dat gerealiseerd werd voor Hortus Utrecht. De mooiste keuken werd volgens de jury ontworpen door Atelier Ruben van Megen. De publieksprijs ging naar Willuks Interieurprojecten. 

https://www.baars-bloemhoff.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand