Home > Branche > Hybride werken > Weer webinar over hybride werken

,

Weer webinar over hybride werken

Delen

De webinars over hybride werken vliegen je zo langzamerhand om de oren. Soms van onderzoeksinstellingen, soms van commerciële organisaties. Op 22 juni houden BakkerElkhuizen en Veldhoen + Company een online bijeenkomst over het onderwerp.

“De wereld van het werk verandert”, aldus de organisatoren. “Hoewel het kantoor een plaats blijft om collega’s te ontmoeten, zal het niet meer zo vaak worden gebruikt als voor de corona-pandemie. In plaats daarvan zal zich een hybride werkmodel ontwikkelen, waarbij de werkplek wordt gekozen op basis van de uit te voeren taak. Dit vraagt om blijvende flexibiliteit van bedrijven. Maar is dit fenomeen werkelijk nieuw? Of bestond het hybride werken al, maar dan onder een andere naam? Waar gaan we naartoe met het werken op kantoor en thuis? En hoe pak je het hybride werken aan?”

Tijdens het webinar op dinsdag 22 juni, bespreken Roel Geenen (Veldhoen + Company) en Tom van Maris (BakkerElkhuizen) de geschiedenis van het hybride werken. “En die is misschien al ouder dan je denkt. Ze kijken naar de trends, de verwachtingen en de toekomst. En uiteraard wisselen ze de inhoudelijke inzichten af met praktische tips en oplossingen.”

De bijeenkomst start op 22juni om 14.00 uur. Aanmelden kan via onderstaande webpagina.

www.bakkerelkhuizen.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand