Home > Branche > Nieuws > Webinar over brein en binnenmilieu

,

Webinar over brein en binnenmilieu

Delen

De hersenwetenschap kan een bijdrage leveren aan een beter binnenmilieu. Op basis van deze presumptie organiseert Forbo Flooring op dinsdag 15 juni aanstaande (16.00 -17.00 uur) een webinar.

Dit keer bespreken neurowetenschapper & designconsultant Colin Ellard en Kay Sargent (directeur van Workplace, HOK Architects) het menselijk brein en hoe de neurowetenschap kan helpen een beter binnenmilieu te creëren voor de moderne mens, die steeds meer tijd binnen doorbrengt.

“Gemiddeld brengen we op dit moment bijna 90 procent van onze tijd door in woningen, kantoren en openbare ruimtes”, aldus een woordvoerder. “Uit onderzoek blijkt dat gebouwen grote invloed kunnen hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Daarom is het heel belangrijk dat werk- en leefomgevingen zijn afgestemd op onze individuele zintuiglijke beleving en ‘goed voelen’.” Maar hoe kom je erachter wat goed voelt of werkt voor een bepaalde bewoner of gebruiker en wat voor een ander? En hoe creëren we een binnenklimaat dat iedereen (of bijna iedereen) positief beïnvloed en welke design-parameters spelen daarin een rol? “Dit zijn maar een paar van de intrigerende vragen die aan bod zullen komen tijdens het webinar, dat ook deze keer gratis is. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor interactie en vragen van de deelnemers.”

www.forbo-flooring.nl/webinar

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie