Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Social & sustainable development report van de Fair Furniture Group

Social & sustainable development report van de Fair Furniture Group

Delen

Fair Furniture Group presenteert het Social & sustainable development report 2020/2021.  De groep meubelfabrikanten wil koploper zijn in duurzaam, circulair en sociaal ondernemen. “Het rapport richt zich daarmee op de mens, de maatschappij en de aarde”, aldus een woordvoerder. “Fair voor mens, maatschappij en aarde is namelijk de basis waarop de Fair Furniture Group wil bijdragen aan een nieuwe toekomstbestendige economie.”

2020 was een bijzonder jaar. Vanwege de coronapandemie kwam het familiebedrijf voor ongekende uitdagingen te staan, maar er was volgens de woordvoerder ook zeker ruimte voor succes en plezier. “Een van de successen is de realisatie van de duurzame nieuwbouw bij Eromesmarko in Wijchen waardoor een gasreductie van 64,2 procent is behaald. Ook de HomeFit thuiswerkplek, de Be by Bèta thuiswerkstoel en de opening van de Meshallen mogen niet in het rijtje met hoogtepunten ontbreken. Datzelfde geldt ook voor de introductie van de circulaire Hemp-stoel van Vepa, die onlangs bekroond werd met de internationale Innovation Award ‘Renewable Material of the Year 2021’.”

Het gepresenteerde rapport is – evenals de Fair Furniture Group – ‘net even een tikkeltje anders dan gebruikelijke rapporten’. “Op geheel eigen wijze worden de standpunten, doelstellingen, oplossingen en successen van de groep beschreven en in beeld gebracht”, aldus de woordvoerder over de publicatie.
Op de volledig vernieuwde website van de Fair Furniture Group is het Social & sustainable development report in drie talen te downloaden: een Nederlandse, Duitse én een Engelse versie. Het is ook mogelijk om een fysiek exemplaar aan te vragen.

De Fair Furniture Group is een familie van gelijkgestemde merken en mensen met dezelfde ambitie: voortdurend streven naar nieuwe circulaire en duurzame oplossingen. Met zeven merken (Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Nice Price Office, Nomique, Vepa en Zooi) en meer dan 450 medewerkers kan de groep alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. “Slimme ideeën komen tot leven in de lokale fabrieken in Breda, Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Telford.”

www.fairfurnituregroup.nl

 

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand