Home > Branche > Hybride werken > Webinar ‘Van Thuis naar Hybride Werken’

,

Webinar ‘Van Thuis naar Hybride Werken’

Delen

‘Hybride werken’ lijkt het nieuwe toverwoord binnen kantoorhoudende organisaties. Maar wat betekent de term eigenlijk? Hoe implementeer je hybride werkvormen op verantwoorde wijze? En welke beren zijn er daarbij op de weg? Om deze vragen te beantwoorden organiseren Aestate/Ontrafelexperts, het Center for People and Buildings (CfPB), TU Delft en TU Eindhoven een online evenement.

Het webinar ‘Van Thuis naar Hybride’ wordt gehouden op donderdag 1 juli. Het evenement is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in hybride werken. “Gedurende een groot deel van 2020 voerden wij een grootschalig onderzoek uit naar thuiswerken onder 40.000 kenniswerkers”, aldus een woordvoerder van het onderzoeksteam. “Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunnen we belangstellenden informeren over verschillende belangrijke onderwerpen die verband houden met de implementatie van hybride werkvormen.”

Het webinar bestaat onder meer uit verschillende kennissessies, waar deelnemers door de onderzoekers geïnformeerd zullen worden over de uitkomsten en implicaties van het grootschalige onderzoek. Juist die wetenschappelijke invalshoek is belangrijk, stelt het onderzoeksteam van Aestate/Ontrafelexperts, CfPB, TU Delft en TU Eindhoven. “Er wordt door verschillende partijen momenteel veel geroepen over hybride werken, vaak zonder dat er een gedegen basis voor is. Wij vinden het belangrijk om feit en fictie te scheiden.”

Deelnemers wordt onder meer een toelichting geboden op de belangrijkste onderzoeksresultaten, alsmede een keynote door Folkert Hersman van de Nederlandsche Bank. In een aantal parallelsessies is er vervolgens aandacht voor onderwerpen als leiderschap, productiviteit, nieuwe medewerkers en werkgeluk. Ook krijgen webinar-bezoekers informatie over het vervolgonderzoek ‘Werk in Transit’.

“Deelnemers aan het webinar ontvangen het integrale onderzoeksrapport van het We Werken-onderzoek alsmede een e-zine, waarin op basis van de onderzoeksuitkomsten ervaringen, visie en discussiepunten worden gedeeld in artikelen, columns, infographics en mini-podcasts”, aldus de woordvoerder.

Kosten voor deelname aan het webinar ‘Van Thuis naar Hybride Werken’ bedragen 95 euro excl. BTW per persoon. Inschrijven kan via de website.

https://www.wewerkenthuis.nl/webinar-van-thuis-naar-hybride-werken/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand