Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Fietsen voor CliniClowns

,

Fietsen voor CliniClowns

Delen

Een mooi initiatief van de Fair Furniture Group. Werknemers van de groep gaan fietsen voor de CliniClowns.

De fietstocht gaat langs de Nederlandse vestigingen van de verschillende bedrijven die onder de bedrijvengroep vallen. De 270 kilometer lange tocht begint in Breda bij Be by Beta en gaat via  Wijchen (Eromesmarko) en Hoogeveen (Vepa) naar Emmen (Vepa).

“De focus op vitaliteit is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie”, aldus Erik Luisman, Sustainability & Business Development bij Vepa en initiatiefnemer van deze fietstocht. “We helpen onze mensen graag gezond en fit te blijven. Het Vepa Cycling Team staat garant voor sportieve ambitie, fun en teamspirit. Samen lekker ontspannen in de buitenlucht is net zo belangrijk als trainen voor uitdagende regionale tochten en events.”

Naast het sportieve deel wordt ook gedacht aan het maatschappelijke. Het Vepa Cycling Team wil met de tocht geld inzamelen voor CliniClowns. “Je goed voelen zit niet alleen in je lijf. Het zit ook tussen je oren. Daarbij is contact met anderen van belang. En écht contact maken is precies waar CliniClowns goed in zijn.”

De zogenoemde ‘Fair Furniture Ride’ vindt plaats op 18 juni. Iedereen kan de fietsende helden sponsoren via onderstaande webpagina.

De Fair Furniture Group is een familie van zeven merken met meer dan 450 medewerkers,
verspreid over productielocaties in Breda, Wijchen, Hoogeveen en Emmen. Behalve de hierboven genoemde bedrijven maken ook Nice Price Office, De Lockerfabriek, Nomique en Zooi deel uit van de groep.

https://www.cliniclowns.nl/steun-ons/acties/kom-in-actie/actie/fair-furniture-ride

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand