Home > Branche > Nieuws > Nieuw VIP-bestuur met volle kracht voorwaarts

Nieuw VIP-bestuur met volle kracht voorwaarts

Delen

De Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP) vaart met volle kracht voorwaarts. De afgelopen maanden hebben de nieuwe voorzitter Roderik Mos en vice-voorzitter Esther Herber-Zey stad en land afgereisd om met leden in gesprek te gaan en te peilen waar de behoeften in de branche en de vereniging liggen.

“Wat er speelt er bij eenieder”, aldus Mos en Herber-Zey via LinkedIn. “Kansen en bedreigingen. Do’s and dont’s. Wat kan of moet er anders? Wat verwachten jullie van een vereniging als de VIP en wat kunnen we voor de leden betekenen? We hebben om eerlijke en bovenal oprechte feedback gevraagd en deze gekregen, waarvoor dank.”

Het VIP-bestuur erkent dat er een flinke uitdaging ligt. “Maar we gaan ervoor! We zullen de leden de komende weken en maanden op de hoogte houden van de ideeën en plannen via LinkedIn, de website en/of nieuwsbrieven.”

Volgende week dinsdag (8 juni) volgt een nieuwe bestuursvergadering. Input van belanghebbenden wordt op prijs gesteld. Dit kan via info@inrichtingsprofessionals.nl. “We zien uit naar jullie feedback.” Indien er behoefte is de vragenlijst in te zien en deze zelf in te vullen, dan kan deze worden toegestuurd.

De Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP) is een aantal jaren geleden opgericht als platform voor bedrijven en professionals die zich bezig houden met het inrichten van ruimten voor werken.

www.inrichtingsprofessionals.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie