Home > Branche > Hybride werken > Hulp bij hybride werken

,

Hulp bij hybride werken

Delen

Er is nog veel onbekend omtrent de wijze waarop we post-corona kantoorwerk gaan uitvoeren. Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het, een initiatief van onder andere Slim & Schoon Onderweg, wil organisaties hierbij helpen. Het platform biedt organisaties de mogelijkheid om een plan te maken voor structureel hybride werken.

“In 2020 maakte de wereld kennis met hybride werken door corona: gedeeltelijk thuis, gedeeltelijk op locatie”, aldus een woordvoerder. “Steeds meer bedrijven en werknemers zien de voordelen hiervan in, waaronder minder CO2-uitstoot, flexibiliteit, hogere productiviteit, minder reistijd én meer ontspannen, buiten de spits, reizen.” En dus wil het platform bedrijven helpen bij het structureel invoeren van wat het ‘hybride werken’ noemt: het combineren van kantoor- en thuiswerk.

“Op www.zowerkthet.nl/hybride-werken is een speciale tool geïntroduceerd waarmee werkgevers met enkele simpele stappen alle aspecten van hybride werken doorlopen.” Daarnaast deelt het platform informatie en tips en krijgt iedere deelnemende organisatie de mogelijkheid om kosteloos advies op maat te ontvangen. Om de positieve kant van het duurzame hybride werken extra te benadrukken organiseert Zo Werkt Het daarbij de nationale ‘Hybride Challenge Week’ van 14 juni tot en met 18 juni.”

Zo Werkt Het is een initiatief van twaalf mobiliteitsregio’s (waaronder het programma Slim & Schoon Onderweg van de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Samen zetten zij zich in voor duurzaam en slim reizen.

www.zowerkthet.nl/hybride-werken

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand