Home > Geen categorie > De Projectinrichter wordt partner van Steelcase

De Projectinrichter wordt partner van Steelcase

Delen

Vandaag kondigt De Projectinrichter een distributieovereenkomst aan, in Nederland, met Steelcase: de wereldmarktleider in kantoorinrichting. Peter Veer, directeur van De Projectinrichter, zegt: “Dit partnership biedt ons de kans om onze klanten, bestaand én nieuw, een uitgebreide keuze aan nieuwe producten te tonen.”

Steelcase biedt een brede, state-of-the-art, productportefeuille die gebaseerd is op diepgaand wetenschappelijk onderzoek, de modernste inzichten op het gebied van duurzaamheid en met ontwerpen van wereldklasse voor de moderne werkomgeving.
Samenwerking biedt De Projectinrichter vele mogelijkheden en kansen. “Van complete innovatieve concepten tot spannende nieuwe designs die ervoor zorgen dat werken op kantoor, thuis of onderweg weer iets wordt om naar uit te kijken”, aldus Peter Veer.

Ook bij Steelcase is men blij met de samenwerking. Rick Bomer, Directeur Sales van Steelcase Nederland: “De uitbreiding van onze distributie met een nieuwe dealerpartner, professioneel en met veel expertise, zoals De Projectinrichter, betekent een flinke versterking van onze positie in de Nederlandse markt. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen. We zijn enorm blij met dit partnership en kijken uit naar de stappen die we gezamenlijk zullen gaan nemen.”

De distributieovereenkomst is geldig in Nederland met ingang van 1 juni 2021.

www.steelcase.eu
www.deprojectinrichter.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie