Home > Branche > Nieuws > Object Rotterdam ‘in het echt’

,

Object Rotterdam ‘in het echt’

Delen

Gaan we weer naar een soort van normaal? Je zou het bijna zeggen. Niet alleen omdat je her en der (tussen de regenbuien door) weer gevulde terrassen ziet, maar ook omdat zo langzamerhand de evenementen in ‘onze’ sector ook weer fysiek gaan plaatsvinden. Object Rotterdam bijvoorbeeld.

Deze designbeurs opent van 1 tot en met 4 juli 2021 haar deuren in het monumentale HAKA-gebouw te Rotterdam. Het pop-up platform voor eigentijds design toont ontwerpen op het grensgebied van product, meubels, mode, sieraden, grafisch ontwerp en architectuur – van zowel gevestigde namen als aanstormende designers.

“Geïnteresseerden ontvangen een persoonlijk bericht met een code waarmee online een timeslot geboekt kan worden”, aldus de organisatie over de wijze waarop de veiligheid in acht wordt genomen. Bezoekers hoeven dus niet bang te zijn dat zij bij het bekijken van het vele moois in het HAKA-gebouw besmettingsgevaar lopen.

https://objectrotterdam.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand