Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Lensvelt-project in de USA

,

Lensvelt-project in de USA

Delen

Bijzonder nieuws van Lensvelt: de inrichter heeft een project uitgevoerd in de USA. In Napa Valley werd bij IWG voor de eerste maal het zogenoemde Open Desk-systeem toegepast.

Het Open Desk-systeem werd ontwikkeld door Lensvelt en interieurarchitectuur-collectief Bs;bp om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan flexibele systemen. “Het is een systeem dat perfect pas binnen onze snel veranderende maatschappij”, aldus een woordvoerder van Lensvelt.


Bs;bp-oprichter Maarten Jamin ontwierp Open Desk speciaal voor IWG, aanbieder van flexibele kantoorruimtes. “Deze moderne versie van de office cubicle is licht en ruimtelijk, gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van meubilair dat eenvoudig aan te passen is aan individuele wensen.” Volgens Lensvelt voelt het systeem aan als ‘een uitbreiding van de woonkamer’. “De ambiance en het comfort doen denken aan de thuissituatie. De mogelijkheid om het systeem in elke denkbare ruimte te plaatsen, maakt van Open desk een ‘room within a room’.”

Voor de implementatie van het Open Desk-systeem vloog een team van Lensvelt speciaal naar de USA. Binnen een week werd het systeem geïnstalleerd. Daarbij werd volgens een woordvoerder de nodige pizza verorberd. Het resultaat is een werkruimte met maar liefst 105 werkplekken en zeven vergaderruimtes.

www.lensvelt.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand