Home > Branche > Nieuws > Nieuwe brand manager Coretec

,

Nieuwe brand manager Coretec

Delen

Vloerfabrikant Coretec meldt een personele mutatie. Pamela Bassant wordt de nieuwe brand manager die in het noorden en oosten van Nederland zal reizen. Ze neemt de regio over van Anika Terpstra die een nieuwe uitdaging dichter bij huis is aangegaan.

Pamela Bassant: “Als brand manager voor Coretec kan ik mijn passie in styling en kleuradvies perfect combineren. Het omgaan met mensen en hen de kennis van onze Coretec-producten bijbrengen is een hele leuke uitdaging waar ik met veel enthousiasme voor wil gaan. Bij de eerste kennismaking was ik direct enthousiast over de producten en het fantastische team. Het voelt aan als thuiskomen.”

Coretec Floors pakt deze lente uit met een vernieuwde The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. “De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.”

www.usfloor.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie