Home > Productnieuws > Verlichting > SLV introduceert nieuwe serie armaturen

SLV introduceert nieuwe serie armaturen

Delen

SLV introduceert een modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen: Numinos. “Met Numinos kan vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen  worden ingevuld”, aldus het bedrijf.

Elk verlichtingsproject is uniek, maar toch hebben ze vaak één ding gemeen: de verlichting dient samenhangend te zijn en één geheel te vormen. Enerzijds qua design – het uiterlijk van de gebruikte armaturen. Anderzijds qua techniek – het lichtbeeld, kleurtemperatuur, kleurweergave van de gebruikte LED-technologie. “Daar komt bij dat een armatuur niet voor elke montageplaats geschikt is”, aldus SLV. “Om een downlight in te bouwen heb je een verlaagd plafond nodig. Wellicht kun je in jouw project alleen opbouwen? Of dient de verlichting op een spanningsrail aangesloten worden? Vragen de omstandigheden om een pendelarmatuur?”

Dat is precies waarom SLV een nieuwe down- en spotlight-systeem, de Numinos-familie heeft ontwikkeld. “Numinos is een modulaire armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen kan worden ingevuld. Het design is uniform over de hele lijn. Eerst kies je het gewenste armatuurtype: downlight (vast of kantelbaar), opbouw plafondspot (vast of kantelbaar), railspot of pendelspot. Daarna maak je een keuze uit de grootte van de behuizing c.q. het wattage van de lichtbron.” Volgende keuzes betreffen de gewenste kleurtemperatuur, kleur van de behuizing, uitvoering van de reflector, eventuele optieken en gewenste dimtechniek.

“De Big White ‘21 catalogus en de online configurator (via numinos.slv.com) helpen bij het stapsgewijs samenstellen van jouw perfecte armatuur”, vervolgt de SLV-woordvoerder. “De armaturen worden in Duitsland samengesteld en klaar voor montage aangeleverd.” Met één modulair systeem, biedt de Numinos-familie op deze manier meer dan duizend combinaties. “Daarmee heb je een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.”

SLV staat volgens de woordvoerder voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. “98 Procent van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.”

www.slv.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie