Home > Ontwerp > Akoestiek > ‘Koninklijk project’ voor Print Acoustics

,

‘Koninklijk project’ voor Print Acoustics

Delen

Print Acoustics heeft meer dan 1000 vierkante meter hoogwaardige akoestische panelen geleverd voor een project in Oman. Het betreft de sultan Qaboos Academy for Police Sciences (voorheen de Royal Oman Police Academy).

De eerste fase die in april 2021 opgeleverd is, bevat naast de aangelegde wegen en infrastructuur ook de eerste 28 gebouwen, ruim verspreid over dit  landontwikkelingsproject. Het Print Acoustics-product Type Gr, random gegroefde panelen , werden door opdrachtgever (het Sultanaat van Oman) uitgekozen om te worden toegepast in een hoogwaardige sportcomplex/sporthal. Er werd voor het product gekozen vanwege de combinatie van hoge nagalmcorrectie, uitzonderlijke esthetiek en goede  duurzaamheid.


Kristoff Ver Eecke, Director Print Acoustics heeft bij talrijke bezoeken ter plaatse in 2018  aan bouwheer (ROP), de bouwfirma (Saif Al Harasi), de uitvoerder (Khimji Ramdas Infrastructure) de unieke eigenschappen van Print Acoustics-producten kunnen toelichten  bij bezoeken in hoofdkantoren te Muscat en op de bouwplaats. “Een hoge mate van afwerking en geluidscomfort in deze sportzaal was vereist, vooral omdat een tribune loge voor de familie van de Sultan van Oman is voorzien in deze zaal, zodat leden van de koninklijke familie belangrijke sportwedstrijden zouden kunnen bijwonen in comfortabele omstandigheden.” Deze ‘koninklijke’ referentie in Oman opent volgens het bedrijf de poorten verder in het Midden Oosten voor Print Acoustics by Triplaco.

 

www.printacoustics.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand