Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Havic Kantoormeubelen sleept nieuwe internationale projecten voor NATO binnen

, ,

Havic Kantoormeubelen sleept nieuwe internationale projecten voor NATO binnen

Delen

Havic Kantoormeubelen, producent en leverancier van kantoormeubelen, won recentelijk twee tenders voor NATO. Op twee verschillende bases van de verdragsorganisatie gaat het bedrijf kantorencomplexen inrichten.

Eind 2020 werd Havic Kantoormeubelen geselecteerd voor de eerste opdracht. Deze betreft de inrichting voor het Supreme Headquarters Allied Powers Europe (Shape) in België. Een deal waarbij Havic de komende 5 jaar de leverancier zal zijn voor al het kantoormeubilair op het hoofdkwartier van de NATO. Op deze basis werken en wonen ruim drieduizend mensen. Afgelopen maand is bekend geworden dat Havic nog een tweede tender heeft gewonnen. Dit betreft een project voor de luchtmachtbasis in Grazzanise dat in mei gerealiseerd zal worden. Voor een kantorencomplex op deze basis in Italië gaat Havic een complete vernieuwing in meubilair doorvoeren. Het gaat dan om zowel het leveren als het installen van nieuw kantoormeubilair. De totale omvang van beide projecten samen bedraagt circa 1,4 miljoen euro.

 

Eerdere projecten voor luchtmachtbases
Dit is niet de eerste keer dat Havic geselecteerd is als leverancier voor kantoormeubilair op luchtmachtbasissen. In het verleden heeft het bedrijf al diverse projecten gerealiseerd voor de Amerikaanse luchtmacht. Het eerste project was voor de vliegbasis in Volkel. Daar mocht Havic een trainingscentrum inrichten met meer dan tweeduizend kantoormeubelen, waaronder bureaus, stoelen, opbergkasten en vergadertafels. Hierna volgden onder andere projecten in Alconbury in Groot-Brittanië en Spangdahlem en Ramstein in Duitsland. Als leverancier van totaalconcepten op het gebied van projectinrichting heeft het bedrijf dus al ruime ervaring.

Deze expertise wordt ingezet voor de realisatie van complete kantoorinrichting voor ieder project: van de vloerbedekking tot de wandafwerking aan toe. Het bedrijf faciliteert een complete kantoorinrichting op maat. Bijzonder is dat Havic niet werkt met groothandels maar rechtstreeks importeert vanuit fabrieken wereldwijd. Daardoor levert het bedrijf designinterieur voor een betaalbare prijs. Havic is dan ook een veelgevraagde partner in kantoormeubilair voor met name bedrijven in de Benelux en Duitsland.

https://www.havic-kantoormeubelen.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand