Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe showroom voor interieurprofessionals

, , ,

Nieuwe showroom voor interieurprofessionals

Delen

Vanaf juni opent in Amsterdam een nieuwe showroom voor interieurprofessionals: Stuart Amsterdam Interior Hub. Het is een initiatief van Remco Beekers van Charles & More, Guido Kroos van Milani Ruimte Inrichters, Pim Bakker van Fourmost Agency en
Rogier Roquas van BOND Interior.

“Op een oppervlak van ca. 400 vierkante meter en een dakterras van 150 vierkante meter wordt een inspirerende interieuromgeving gecreëerd voor interieurontwerpers, architecten, stylisten, retailers, projectinrichters en professionele opdrachtgevers”, aldus een woordvoerder.

Stuart is volgens de initiatiefnemers naast een fijne werklocatie (‘working showroom’) vooral een plek waar liefhebbers van interieurdesign onderscheidende productcollecties kunnen zien en voelen, maar zich ook over de werkomgeving van morgen kunnen laten inspireren.

De showroom bestaat uit twee aaneengeschakelde bedrijfsunits die deel uitmaken van Stock Amsterdam op bedrijventerrein Verrijn Stuart in Amsterdam-Diemen.
Stuart is gericht op de professionele opdrachtgever en (interieur)architect. “Consumenten zijn welkom, samen met (of na doorverwijzing van) een interieurontwerper, architect of projectinrichter.

De begane grond is echt als showroom ingericht met de – voornamelijk
Scandinavische – merken van Rogier en Pim. Het betreft onder meer NORR11, Million, Jonas Ihreborn, Nuura verlichting en Pholc.
“Op de eerste en tweede verdieping werken Remco en Guido in hun
‘working showroom’ en kom je in een meer zakelijke omgeving terecht, waar
fraaie interieurcollecties, akoestische oplossingen en kantoorinnovaties te zien
zijn.” Hier zijn onder meer producten te zien van Martex, Kastel, Fornasarig, Diemme, Milani, Livoni en MUTE. Op het dakterras is onder meer het buitenmeubelilair van Bryck te zien.

Vanaf juni zal Stuart open zijn op afspraak.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie