Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > BOW biedt flexibele boxen

,

BOW biedt flexibele boxen

Delen

Nieuws van BOW. Het bedrijf presenteert maar liefst vijf modellen boxen, waaronder een van de grootste in de markt: de BOW Nine. De boxen zijn gericht op het snel en flexibel realiseren van een optimale werkomgeving.

Organisaties ontwikkelen zich sneller en sneller. “Kantoorgebouwen en hun inrichtingen zijn echter nog net zo statisch als jaren geleden”, aldus Michael Kuiper van BOW. “Met BOW lossen wij dit probleem op door een compleet assortiment aan bouwstenen voor boxen in alle maten en configuraties te leveren.”

Samen met de dealers levert en installeert BOW complete ‘fit-outs’ voor kantoren. “Blijvend herbruikbaar en aanpasbaar: van boxen om in te bellen, werken en overleggen tot aan het meubilair. Altijd uit voorraad en in Nederland geproduceerd.”
Meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.bowfitout.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand