Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District eenmalig naar het najaar

, ,

Design District eenmalig naar het najaar

Delen

Design District staat in de planning voor 3, 4 en 5 november 2021. Voor het eerst in 20 jaar wordt Design District dus een najaarsbeurs. “Zodat iedereen de prachtige monumentale Van Nelle Fabriek ook eens in een ander jaargetijde kan bekijken”, aldus de organisatie.

De inschrijving voor de vooraanstaande beurs op het gebied van interieurdesign start binnenkort. “Begin april starten wij met de verkoop van standruimtes. Uit een eerdere rondvraag onder deelnemers van Design District blijkt dat het merendeel van de merken graag van de partij is. Sterker nog, de meesten staan te popelen om weer producten te presenteren en klanten ‘face-to-face’ te ontmoeten. Wij geloven dan ook dat het een heel feestelijke editie wordt in november!”

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand