Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vijf BIK-geslaagden na online examen

, ,

Vijf BIK-geslaagden na online examen

Delen

Bijzondere tijden, bijzondere examens. De deelnemers aan de Basisopleiding Inrichtingskunde (BIK) van Office Academy hebben onlangs ervaren hoe het is om online geëxamineerd te worden. Alle vijf de kandidaten legden het examen met goed gevolg af.

“Dit was een uitstekende groep”, aldus Rinus Vos, voorzitter van de examencommissie, na een intensieve dag online-examineren. “Alle kandidaten presenteerden uitstekende inrichtingsvoorstellen voor het fictieve bedrijf Human Resource BV.”

Eén van de vijf uitstekende inrichtingsvoorstellen die beoordeeld werden door de Office Academy-examinatoren.

De geslaagden zijn Rob van Domselaar (Nice Price Office), Kimberley Faassen (Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten), Willemijn Matze (Universiteit Leiden), Martijn van Bommel (FS Kantoorinrichting) en Cas Noten (FS Kantoornrichting). Na het online examen ontvingen ze de gelukwensen van de examinatoren. De ondertekende diploma’s worden ditmaal met de post verstuurd naar de geslaagden.

De Basisopleiding Inrichtingskunde (BIK) is één van de vele opleidingen van Office Academy. Het gerenommeerde opleidingsinstituut biedt verder onder meer tal van eendaagse cursussen (op het gebied van bijvoorbeeld beleving, akoestiek en verlichting), alsmede de meerdaagse (en onlangs vernieuwde) opleiding Hogere Huisvestingskunde (HHK).

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand