Home > Branche > Hybride werken > Vitra presenteert ‘Vitra sessions’

, , ,

Vitra presenteert ‘Vitra sessions’

Delen

Na de Vitra Summit, het eerste virtuele evenement van Vitra dat gedurende 2 dagen werd georganiseerd in oktober 2020, lanceert de designmeubelfabrikant in 2021 een reeks korte digitale sessies: de Vitra Sessions.

Met dit nieuwe format beantwoordt Vitra het hele jaar door de vele prangende vragen die zijn ontstaan sinds de pandemie vorig jaar de wereld trof. “Vitra Sessions vanaf 11 maart zijn een reeks korte digitale sessies waarvan het format zeer divers zal zijn zijn”, aldus een woordvoerder. “Het zal een combinatie worden van ontwerpverhalen en presentaties van experts, gesprekken, productnieuws en praktische tips voor individuen en bedrijven.”

In de eerste Vitra Session wordt de wereld van ‘Distributed work’ en de implicaties daarvan verkend. Het gaat over de manier hoe je kantoorwerk kunt organiseren wanneer medewerkers opereren vanaf diverse locaties. “Ontwerpers, opiniemakers en innovatieve organisaties delen verschillende standpunten over gedistribueerd werk, gebaseerd op onderzoeken, best practices en aanbevelingen. We zullen nieuw onderzoek presenteren en meer vertellen over de manier waarop we bij onze activiteiten op organisatorisch en ruimtelijk vlak omgaan met de permanent gewijzigde werkwijze na 2020.”

De eerste Vitra Session zal plaatsvinden op donderdag 11 maart 2021 om 10.00 uur. “De gesprekken die vorig jaar oktober op de Vitra Summit zijn begonnen, worden tijdens de Vitra Sessions voortgezet in een nieuw, compacter format van 90 minuten, dat wereldwijd zal worden gestreamd.”

https://www.vitra.com/nl-nl/sessions

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie