Home > Branche > Hybride werken > Pami publiceert whitepaper over de ‘hybrid office’

, , ,

Pami publiceert whitepaper over de ‘hybrid office’

Delen

Pami heeft een whitepaper gepubliceerd over ’the hybrid office’. De toekomstige werkomgeving evolueert volgens de Belgische projectmeubelfabrikant steeds verder naar een hybride vorm. “We brengen onze werkdag niet meer op een vaste locatie door, maar we switchen tussen verschillende ruimtes op kantoor, thuiswerk en co-working”, aldus Marketingmanager¬†Christophe van Hees.

“Afhankelijk van de persoon, taak of het moment van de dag of week, maken we gebruik van een ander type werkomgeving. Als werkgever is het dus noodzakelijk uw medewerkers diverse werkomgevingen aan te bieden en zo voor de nodige flexibiliteit te zorgen.”

Vanuit de jarenlange ervaring en marktkennis reikt Pami de markt middels de nieuwe publicatie handvatten aan bij het realiseren van een toekomstbestendige hybride werkomgeving. Het whitepaper ‘The Hybrid Office’ is hier te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie