Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Jarige Wilkhahn-stoel

, ,

Jarige Wilkhahn-stoel

Delen

De FS bureaustoel van Wilkhahn viert dit jaar de 40e verjaardag. De FS-lijn was wereldwijd de eerste bureaustoel met 2D synchroonmechanisme. Wilkhahn viert de verjaardag met een speciale actie.

De bureaustoel is vernoemd naar de ontwerpers (Klaus Frank en Werner Sauer). “Frank en Sauer hebben de FS met passie ontwikkeld, gebaseerd op bewegingsstudies ‘zitten zonder rijbewijs’, het principe van perfect bewegend zitten”, , aldus een woordvoerder van de Duitse fabrikant.

De FS bureaustoel heeft inmiddels meer dan 2,5 miljoen gebruikers en de stoel gaat decennia lang mee. “Zelfs tot op vandaag kan men simpelweg de zitschaal vervangen en de stoel een tweede of zelfs derde leven geven. Dat maakt de FS waarschijnlijk de meest duurzame bureaustoel van de wereld.”


“De FS is de enige dynamische bureaustoel ter wereld die officieel als klassieker is bestempeld. Tegenwoordig is de FS moderner dan ooit. De FS is ergonomisch en gemakkelijk in gebruik, maar biedt ook een tijdloze esthetiek en is praktisch onverwoestbaar. De stoel is een mooi voorbeeld van ‘less is more’ en past perfect in elk interieur. Een stoel die doorgegeven wordt van generatie op generatie.”

De verjaardag van de FS-lijn wordt passend gevierd met een aantrekkelijk feest-aanbod. “Aarzel niet ons te bellen om gebruik te maken van deze buitenkans een klassieker in huis te halen.”

www.wilkhahn.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie