Home > Branche > Nieuws > Ontwerptalent op digitale Maison & Objet

,

Ontwerptalent op digitale Maison & Objet

Delen

Tegenslag maakt creatief. Neem de Franse meubelbeurs Maison & Objet. De organisatie van dit evenement laat zich niet uit het veld slaan door een virusje en organiseert een digitale editie. Tijdens de zogenoemde Maison & Objet Digital Days staat onder meer Belgisch ontwerptalent centraal.

De digitale editie van de beurs begon op 27 januari en loopt door tot en met 19 maart. Via de website van de beurs is er van alles te beleven. De aanwezigheid van het Belgische ontwerptalent is het gevolg van een slimme samenwerking bij onze zuiderburen. “Ook dit jaar slaan Flanders DC en Wallonie-Bruxelles Design Mode de handen in elkaar om tijdens Maison&Objet een selectie van Belgisch designtalent te presenteren”, aldus een woordvoerder. “De acht merken die geselecteerd werden door ‘Belgium is Design’ zullen nog het ganse jaar beschikbaar blijven op het digitale MOM platform.”

www.maison-objet.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand